Eksklusive servicekontrakter

Vi samarbeider med deg og tilpasser din bruk og dine driftsbehov til en kontrakt. Deretter tar vi oss av alt, så kan du konsentrere deg om virksomheten. Nye biler kan velge mellom tre kontrakter: Volvo Blue, Silver og Gold. Hvilken passer for deg?

Volvo Servicekontrakter i detalj >

Garantert maksimal driftstid

Gi virksomheten et konkurransefortrinn

Volvo Gold-kontrakt

Med Volvo Gold-kontrakten garanterer vi maksimal driftstid. Faktisk garanterer vi 100 % driftstid hvis du har en Volvo FH eller Volvo FM. Kontrakten inkluderer forebyggende vedlikehold og alle lastebilreparasjoner. Dette gir deg fullstendig kontroll over kostnadene, forbedret driftskontroll og lavere totale eierskapskostnader.

Les mer om Volvo Gold-kontrakten
Inkluderer drivlinjereparasjoner

Unngå dyre overraskelser

Volvo Silver-kontrakt

En Volvo Silver-kontrakt omfatter alle reparasjoner på drivlinjen. Vi skreddersyr også en serviceplan etter virksomhetens behov – og vi utfører forebyggende vedlikehold som holder deg på veien.

Les mer om Volvo Silver-kontrakten
For en effektiv og godt vedlikeholdt lastebil

La oss håndtere kostnadene

Volvo Blue-kontrakt

Volvo Blue-kontrakten gir deg forbedret driftstid og en serviceplan som fungerer for virksomheten din. Forebyggende vedlikehold er inkludert, slik at lastebilen alltid er i god stand og kan kjøres effektivt.

Les mer om Volvo Blue-kontrakten
Volvo Classic Blue-kontrakt. Foto.

Volvo Classic Blue-kontrakt

Volvo Classic Blue-kontrakt omfatter et service- og vedlikeholdsprogram hvor serviceplanen er individuelt tilpasset lastebilens tilstand. Med Volvo Classic Blue-kontrakt fordeler du beregnede serviceomkostninger over en avtaleperiode. 

Les mer om Volvo Classic Blue-kontrakten
Kontakt oss

Hvilken kontrakt passer for deg?

Vi hjelper deg med avgjørelsen. Ring oss eller besøk oss for å få en gratis samtale. Vi kan også besøke deg hvis du foretrekker det.

Her finner du oss