Lastebiler

Norge

×

Vil du reservere en av våre nye FM, FH og FMX Electric?

Fyll ut skjemaet under, og vi vil kontakte deg for å starte prosessen fram mot levering av våre nye tunge elektriske lastebiler.

Personvern

Volvo FH Electric. By til by.

Når transportrutene dine utvides litt lenger, kanskje fra by til by, er dette det riktige valget. Volvo FH Electric har utmerket komfort og en god oversikt over trafikken foran. Det er den samme ikoniske og allsidige lastebilen elsket av sjåfører over hele verden, med et karbonavtrykk for å møte dine ambisiøse mål. For å forenkle overgangen til elektrisk transport tilbys lastebilen sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Volvo FM Electric. Svært fleksibel.

Med et lavt støynivå og ingen eksosgasser kan den fleksible og smidige Volvo FM Electric utføre dagligvareleveranser med høy kapasitet, containertransport, krantjenester og mer i storbyområder med mindre miljøpåvirkning. Potensielt også i nullutslippssoner eller på tidspunkter på dagen som ikke er tilgjengelig for dieselbiler. For å forenkle overgangen til elektrisk transport tilbys lastebilen sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Volvo FMX Electric. Mer stillegående.

Byene er i rask vekst, og det er også støy og luftforurensning. Den robuste Volvo FMX Electric kan levere tunge materialer og tungt maskineri i sensitive deler av byen med så lite forstyrrelser som mulig. Og med det oppfylle kravene fra myndighetene og innbyggere om renere og mer stillegående transport. For å forenkle overgangen til elektrisk transport tilbys lastebilen sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.